Fortuna

Fortuna: Czarne, Wiśniowa, Miodowe, Śliwkowa, Mirabelka

Miłosław: Pilzner, Pszeniczne Ciemne, Koźlak, Marcowe, Niefiltrowane, Górnej Fermentacji

Komes: Porter Bałtycki, Podwójny Ciemny, Potrójny Złoty, Poczwórny Bursztynowy

Cydr Półsłodki, Cydr Półwytrawny, Perry Półsłodki

Fortuna Czarne

Piwo ciemne słodowe
Objętościowa zawartość alkoholu: 5,8 %
Ekstrakt: 15 % wag.

Fortuna Wiśniowa

Piwo z dodatkiem naturalnego soku owocowego i pszenicy niesłodowanej.
Objętościowa zawartość alkoholu: 5,1 %

Fortuna Miodowe

Piwo ciemne słodowe
Objętościowa zawartość alkoholu: 5,6 %
Ekstrakt: 13 % wag.

Fortuna Śliwkowa

Objętościowa zawartość alkoholu: 5,3 %
Ekstrakt: 13,4 % wag.

Fortuna Mirabelka

Objętościowa zawartość alkoholu: 5,1% obj.

Miłosław Pilzner

Objętościowa zawartość alkoholu: 5,4 %
Ekstrakt: 12,2 % wag.

Miłosław Pszeniczne Ciemne

Objętościowa zawartość alkoholu: 5,5 %
Ekstrakt: 11,8 % wag.

Miłosław Koźlak

Objętościowa zawartość alkoholu: 7,5 %
Ekstrakt: 15,7 % wag.

Miłosław Marcowe

Objętościowa zawartość alkoholu: 6,0 %
Ekstrakt: 13,2 % wag.

Miłosław Niefiltrowane

Zawartość alkoholu: 5,5% obj.
Ekstrakt: 12,5 % wag.

Komes Porter Bałtycki

Zawartość alkoholu: 9% obj.
Ekstrakt: 21% wag.
Zalecana temperatura spożycia: 10-12°C

Komes Podwójny Ciemny

Zawartość alkoholu: 7% obj.
Ekstrakt: 15% wag.
Zalecana temperatura spożycia: 10-12°C

Komes Potrójny Złoty

Zawartość alkoholu: 9% obj.
Ekstrakt: 19% wag.
Zalecana temperatura spożycia: 6-8°C

Komes Poczwórny Bursztynowy

Zawartość alkoholu: 10% obj.
Ekstrakt: 19,5% wag.
Zalecana temperatura spożycia: 10-12°C

Cydr Półsłodki

Wyborny napój alkoholowy wytwarzany ze smakowitych, dojrzałych jabłek. Prawdziwy cydr powinien pochodzić od natury, dlatego w Cydrze Miłosławskim nie ma miejsca na żadne sztuczne dodatki. Cydr Miłosławski łączy kilka starannie dobranych odmian jabłek uprawianych w Polsce. Cieszy oko wspaniałą złotą barwą i ujmuje aromatem jabłek dojrzewających w słońcu.

Cydr półwytrawny

Cydr Miłosławski półwytrawny to doskonały napój alkoholowy stworzony z polskich jabłek. Nie poprawiamy natury, dlatego Cydr Miłosławski smakuje tak dobrze. Szanując tradycje produkcji najwyższej jakości cydru, wytwarzamy go bez żadnych sztucznych dodatków, w procesie naturalnej fermentacji, według starannie opracowanej receptury.

Perry Półsłodki

Perry, ze staropolskiego zwany również gruszecznikiem lub potocznie cydrem gruszkowym, to napój alkoholowy wytwarzany z soku z gruszek. Wierni tradycji wytwarzania wysokiej jakości trunków, nasz perry powstaje z dbałością o naturalny smak, w niespiesznym procesie fermentacji soku, bez sztucznych dodatków.